look

Bryllupsfotografering

JBPS utfører fotografering og videografering av bryllup. Gjennom god kommunikasjon har vi et nært samarbeid med kunden for å skape et vellykket sluttresultat. Vi skreddersyr videoproduksjonen etter Deres ønske og vi bruker gjerne musikk dere vil ha der det passer i filmen.
JBPS filmer og fotograferer din spesielle dag på dine premisser. Vi hjelper til med å planlegge og skape det du ønsker, enten fotografering og videografering i tradisjonell-, kunstnerisk-, kreativ-, og eksprimentell- stil. Vi tilbyr kunder et tett samarbeid gjennom hele prosessen.

Referanser

For en dyktig fotograf til vårt bryllup 25/11-2017 i høyland kirke og i vårt lokal iLøå på lea. Fantastisk godt samarbeid før vigsel, under seremonien og etterpå. Vi anbefaler John videre på det sterkeste. Utrolig dyktig.
Han filmet også under sermonien. Og dette va år minner for livet. Tusen takk for at du gjorde dagen/kvelden vår fantastisk og til uforglemmelig øyeblikk av video og film.
Mvh Christina & Rebekka.

Fotograf

Mitt navn er John Baylis. Jeg er født og oppvokst i London. Fotografering for meg er en livsstil og jeg liker å være utradisjonell og alternativ. Jeg liker å presse grensene og tenke utenfor boksen innenfor mitt arbeide. Fotografering er en fantastisk måte å uttrykke seg selv på og gir meg muligheten til å være kreativ på mange ulike nivåer.

Jeg har ambisjoner innen multimedia og verdsetter at kunden gir meg tilbakemeldinger. Jeg legger stor vekt på at filmproduksjon og fotograferingsutstyr er av høy kvalitet. Jeg bruker kreative løsninger for å gi sluttproduktet det lille ekstra.

modell
modell
Modellbilder

Vi kan tilby deg profesjonelle kvalitets bilder for å sikre at modeller har den beste presentasjonen
JB Production Studios tilbyr alle modeller, profesjonelle og nykommere, den beste bildekvaliteten.

JBPS utfører profesjonell fotografering og video-opptak av alle typer modeller. Oppdrag utføres enten i studio eller på andre arenaer.

Produktfotografering

Produktfoto

Driver du en blogg, en nettbutikk eller skal selge?

Vi tilbyr deg profesjonelle bilder med høy kvalitet til en rimelig pris.

Eksempler

Produktfotografering, JB Production Studios bruker software og utstyr av topp kvalitet. Produktfotograferingen foregår gjerne med softbox, lystelt og reflektorer. Ulike typer bakgrunn, enten kulørt, matt eller høyglans, gir produktet et førsteklasses uttrykk. Fotograferingen foregår i studio eller hos dere med vårt mobile studio. JBPS har et tett samarbeid med deg og din bedrift, og gir en skreddersydd presentasjon etter ønske og behov.

Produktfotografering med lystelt - hurtig og enkelt!

produkfotografering

Våre viktigste tjenester

Vi er spesialister på en rekke tjenester. Vårt mål er å levere et sluttprodukt i beste kvalitet.

b&w-bryllup

JBPS filmer og fotograferer dine spesielle øyeblikk.

Vi redigerer og forbedrer media etter ønske og behov. Vi leverer film og bilder på DVD, Blu-ray, internett eller annen type media.

 

 

Høy kvalitet

flere

 

JBPS

Alternativ og kreativ fotografering.

 

Lenker

Eksterne lenker til steder med inspirasjon og produkter hos JBPS

Facebook - Canon - Atomos - Adobe - Red Giant - Datacolor - Google Webmaster Tools - Instagram