Referanser-JBPS

For en dyktig fotograf til vårt bryllup 25/11-2017 i høyland kirke og i vårt lokal i
Løå på lea. Fantastisk godt samarbeid før vigsel, under seremonien og etterpå. Vi anbefaler John videre på det sterkeste. Utrolig dyktig.
Han filmet også under sermonien. Og dette va år minner for livet. Tusen takk for at du gjorde dagen/kvelden vår fantastisk og til uforglemmelig øyeblikk av video og film.
Mvh Christina & Rebekka

Filming av vårt bryllup 30.06.2012. John Baylis filmet i kirken og under bryllupsfesten. Dette gjorde at vi fikk alle våre store begivenheter på film. Resultatet var fantastisk. Vi kan anbefale John Baylis på det varmeste.
Mvh. Bente Karin Qvam & Terje Gysland.

Hei John. Jeg ville bare si Tusen Takk for den fantastiske videoen. Jeg ville gi min bror en bryllupsgave han ville huske. Og John fra JB Production Studios klarte å levere den beste bryllupsgaven jeg kunne gi. Denne videoen har alt fra god kvalitet og lyd, til små detaljer og kommentarer fra folk som de nygifte ikke fikk med seg. Hans video gjør det virkelig mulig for oss å gjennoppleve hele bryllupet om igjen. Jeg er helt sikker på at du kommer til å høre fra meg når min dag nærmer seg:) Jeg vil gjøre det jeg kan for å distribuere og omtale jobben jbps.no har gjort, for det her var virkelig et skikkelig godt stykke arbeid!! Du har min brors og mine beste anbefalinger,
Tusen takk, Kartoev Husein.