tjenester

Barnfotografering 2019

Her er noen eksempler på en foto-shoot av en ung jente tatt i januar 2019, hvis du ønsker å ha din datter eller sønn fotografert av meg kan du fylle ut [modell registrering] skjemaet og jeg vil kontakte deg.

Barneportretter tålmodighet og humoristisk sans barnefotografering

look

Bryllupsfotografering

JBPS utfører fotografering og filming av bryllup. Gjennom god kommunikasjon har vi et nært samarbeid med kunden for å skape et vellykket sluttresultat. Vi skreddersyr videoproduksjonen etter deres ønsker og vi bruker gjerne musikk der det passer i filmen.

JBPS filmer og fotograferer din spesielle dag på dine premisser. Vi hjelper til med å planlegge og skape det du ønsker, enten det er fotografering og filming i tradisjonell, kunstnerisk, kreativ, eller eksperimentell stil. Vi har et tett samarbeid med våre kunder gjennom hele prosessen.

Referanser

"For en dyktig fotograf til vårt bryllup 25/11-2017 i høyland kirke og i vårt lokal iLøå på lea. Fantastisk godt samarbeid før vigsel, under seremonien og etterpå. Vi anbefaler John videre på det sterkeste. Utrolig dyktig.
Han filmet også under sermonien. Og dette va år minner for livet. Tusen takk for at du gjorde dagen/kvelden vår fantastisk og til uforglemmelig øyeblikk av video og film.
Mvh Christina & Rebekka."

Fotograf

Mitt navn er John Baylis. Jeg er født og oppvokst i London. Fotografering er en livsstil for meg og jeg liker å være utradisjonell og alternativ. Jeg liker å presse grensene og tenke utenfor boksen gjennom mitt arbeide. Fotografering er en fantastisk måte å uttrykke seg selv på og gir meg muligheten til å være kreativ på mange ulike nivåer.

Jeg har ambisjoner innen multimedia og verdsetter at kunden gir meg tilbakemeldinger. Jeg legger stor vekt på at filmproduksjon og fotograferingsutstyr er av høy kvalitet. Jeg bruker kreative løsninger for å gi sluttproduktet det lille ekstra.

2018-John Baylis
Modellbilder

Vi kan tilby deg profesjonelle kvalitetsbilder for å presentere modeller på best mulig måte.
JB Production Studios tilbyr alle den ypperste kvalitet, enten de er nybegynnere eller erfarne modeller.

JBPS utfører profesjonell fotografering og filming av alle typer modeller. Oppdrag utføres enten i studio eller på andre arenaer.

Produktfotografering

Produktfoto

Driver du en blogg, en nettbutikk eller skal selge?

Vi tilbyr deg profesjonelle bilder med høy kvalitet til en rimelig pris.

Eksempler

JB Production Studios bruker programvare og utstyr av topp kvalitet. Produktfotograferingen foregår gjerne med softbox, lystelt og reflektorer. Ulike typer bakgrunn, enten kulørt, matt eller høyglans, gir produktet et førsteklasses uttrykk. Fotograferingen foregår i studio eller hos dere med vårt mobile studio. JBPS har et tett samarbeid med deg og din bedrift, og gir en skreddersydd presentasjon etter ønske og behov.

Produktfotografering med lystelt - raskt og enkelt!

produkfotografering

photowall

Fototapet fra eget bilde eller illustrasjon

Her kan du designe ditt eget tapet. Det er enkelt. Alt du trenger å gjøre, er å laste opp et foto eller en annen type illustrasjon. Vi godtar alle bildeformater. Legg inn dine spesifikke mål og velg tapetmateriale. Når bestillingen er sendt, trykkes tapetet, og i løpet av 1 til 2 arbeidsdager er ditt personlige fototapet på vei til deg.
Vi ser på veggen som et blankt lerret, en mulighet til å gi rommet den riktige følelsen med et unikt tapet, men noen ganger finner du kanskje ikke det du er på jakt etter. Du ønsker deg kanskje en nattsort vegg? Et mønster du selv har tegnet? En collage med barnebarna? En vegg med dine favorittsitater eller et tapet fra den dype jungelen fanget med eget kamera? Eller klarer du ikke velge farge og vil ha to farger ton-i-ton? Eller kanskje du vil at mønsteret går vannrett i stedet for loddrett? Her er alle muligheter åpne. Med et selvlagd tapet kan du skape din egen stil og la veggen fortelle nettopp din historie.

Hvilken tapetkvalitet skal jeg velge?

Uansett om du laster opp et eget bilde eller velger et motiv fra vårt brede sortiment, velger du selv den tapetkvaliteten som passer best. Våre tapeter trykkes på et "non-woven" materiale, i standard- eller premiumkvalitet. Materialet er slitesterkt og miljøvennlig. Ved premiumkvalitet har materialet har fått et ekstra lag, noe som gir tapetet en mattere og refleksfri overflate som også gjør at den tåler å bli tørket av med rengjøringsmidler – perfekt for småbarnsforeldre, som fotobakgrunn og i offentlige miljø.

Våre viktigste tjenester

Vi er spesialister på en rekke tjenester. Vårt mål er å levere et sluttprodukt i beste kvalitet.

b&w-bryllup

JBPS filmer og fotograferer dine spesielle øyeblikk.

Vi redigerer og forbedrer media etter ønske og behov. Vi leverer film og bilder på DVD, Blu-ray, internett eller annen type media.

 

 

Høy kvalitet

flere

 

JBPS

Alternativ og kreativ fotografering.

 

Lenker

Eksterne lenker til steder med inspirasjon og produkter hos JBPS

Facebook - Canon - Atomos - Adobe - Red Giant - Datacolor - Google Webmaster Tools - Instagram